marți, 19 martie 2013

Axinte VS. Anne Hathaway

Socant.,nu?Ce este mai socant?Faptul ca am pus un''star'' mioritic vs. un star international,sau ideea in sine ca i-am putut trece pe ambii pe aceeasi pagina?
Faptul ca se spune despre Florin Petrescu alias Axinte(Vacanta Mare) ca este un ''tepar'',marturie stand fetele din band-ul Bambi,nu mai este o noutate,el aparandu-se de altfel ca nu le-a dat teapa,ci ca nu a incasat  toti banii din concerte si ca el din buzunar(destul de umflat)nu plateste.Dar,aici nu povestesc din barfele citite,auzite de prin can-can-uri,ci despre imaginea unei printese a Disney-ului,adica de adolescenta Anne Hathaway,care intr-o productie Disney,ne-a incantat cu micile ei giumbuslucuri mai putin regale.
Dar caciula de prost gust,adica acum pe bune,cine dracu` si-ar pune pe cap de buna voie,nu ca sa faca show,o asemenea patura,numita si caciula?
Prima data hai ca am trecut oarecum cu vederea ca a uitat sa isi puna lenjerie intima pe ea(uneori toti uitam,ca sa ma apar si eu macar acum),
Uploaded with Ironica,dar sa iti pui asemenea monstruozitate pe cap,tinand cont ca de,tanti este vedeta!!


.Deci am ajuns la concluzia ca ''moda'' din Vacanta Mare,a devenit moda internationala,cel putin caciula lui Axinte.


Uploaded with Ironica.Acum ma intreb daca Anne ii spune mamei sale''Mamica,ma mamica,mi-e foame,da-mi si mie ceva de mancare'',replica celebra din sketch-urile ale lui Axinte.