miercuri, 17 aprilie 2013

Toilet!


  O familie engleza isi petrece vacanta de vara in Elvetia. in timpul uneia dintre plimbarile sale, familia a remarcat o vila, care le parea potrivita pentru viitoarea lor vacanta. Membrii familiei aconteaza vila, proprietarul fiind un pastor protestant. intoarsa in Anglia, doamna isi da seama ca nu a vazut W.C.-ul. Avand in vedere meticulozitatea engleza, ea se hotaraste sa scrie pastorului rugandu-l sa o informeze in privinta acestui subiect :

     Stimate pastor,
     Sunt doamna care, cu cateva zile inainte, a acontat vila dvs. Eu nu am vazut W.C.-ul. Fiti amabil si informati-ma in legatura cu acest subiect.

     Primind scrisoarea, pastorul nefamiliarizat cu limba engleze, nu intelege prescurtarea W.C. Crezand ca este vorba de o secta anglicana care avea o capela in imprejurimi numita William Chapel, el raspunde :

     Stimata doamna,
     Am primit scrisoarea dvs. si am placerea sa va informez ca locul care va intereseaza se gaseste la numai 10 km de casa. Este un loc foarte placut, din care cauza este frecventat de multa lume. Se poate ajunge acolo la orele programate pentru a nu ramane pe dinafara si pentru a nu deranja pe cei veniti mai devreme. Pentru cei care au obiceiul sa stea mai mult acolo este bine sa aiba la ei si ceva de mancare. in local incap 40 de persoane asezate si 100 in picioare. Localul are aer conditionat pentru a se evita mirosurile neplacute, iar scaunele sunt capitonate cu catifea rosie. Copiii stau alaturi de parintii lor si cu totii canta-n cor. La intrare tuturor li se da o foaie de hartie. Foile trebuie inapoiate celui care este insarcinat cu aceasta. Pe cat posibil foile sa fie nesifonate pentru ca ele sa fie utilizate si in urmatoarele dati, cel putin o luna.
     Localul este prevazut cu amplificatoare mari si puternice pentru ca sunetele sa poata fi auzite si afara.
     Tot ce se aduna aici se doneaza saracilor.